Followers

Wordless Wednesday #7


~ rasa segar je kalo lalu bawah nie ~


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

THE AWESOME GA BY SWEETYBEAUTY SHOPPE




~ Klik BANNER kalo nak join ~


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Contest Blog Paling Kemas




~ berminat nak join, sila klik kat BANNER ok? ~



Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Belt & Wallet Gift Set


Last Saturday Ziela jenjalan ke Jusco Bukit Indah..
Niat di hati tu nak la mencari sikit barang hantaran (walaupun wedding Ziela setaun lagi tuu..)
Biasa la orang excited cam Ziela nie bukan reti nak sabar!!
So penat Ziela pusing dalam Jusco tu mencari Belt + Wallet Gift Set..
Tapi tak banyak pilihan..huhu
Yang Ziela berkenan aritu pun dah takde..sedih betol!
(time aku nak beli takde plak ko nak jual kan! **ayat dalam hati )

~ lebih kurang macam nie la yang Ziela carik..tapi banyak yg tak berkenan!! ~

Gambar : Pakcik Google


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah




Waaa..Giveaway lagi??
Nak join klik je banner ok..


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Lovestory313 1st Giveaway




Today Ziela nak join Giveaway lagi..hehe..
Kali nie GA yang dianjurkan oleh Syieda (nak tau pasal Syieda jemput ke blog beliau..)


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Hujan Lagi..




Kenapa entry kali nie gambar hujan pulak??hmm..saje Ziela nak story..
Tak tau la kat tempat korang macamane..
Tapi tempat Ziela tiap petang je mesti hujan selebat2 nya..
Tak tentu jugak, kadang pagi pun hujan..musim hujan ke sekarang nie??


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

IntaNBerliaN's First Giveaway


Salam..Selamat Petang!!
Suam2 kuku kan petang nie??So ape kate Ziela panaskan mood korang..
Hehe..pe la Ziela melalut nie kan..
(saje je nak bakar semangat sape2 yang suuukeee join segmen!)

Ok2..balik ke cerita asal..Petang nie Ziela nak JOIN GA yang banyak sangat hadiah nye!!
GA sape tu??

Kalo nak taw..Click kat BANNER bawah nie ok??



If nak tau jugak syarat2 pun korang kena gak click kat BANNER tu tau!!


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

CONTEST BLOG PALING CANTIK !

Korang perasan blog korang CANTIK ke??
Amboi..laser betul mulut Ziela petang2 macam nie..huhu..
Tapi kan, if korang rasa blog korang cun..yok!!
Pekata join CONTEST nie macam Ziela...tak rugi pun...

If nak JOIN klik la kat BANNER bawah nie!!


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Segmen I Love Blogging


Selamat Petang korang!!
Today Ziela nak join 1 GA yang agak unik sikit..
GA nie tujuannya adalah untuk berkenalan wit para bloggers semua..
So ape kata korang join jugak macam Ziela..

Berminat??Klik je kat BANNER bawah nie ^_^





Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Stay Young

Today Ziela nak buat entry tips yang simple n mudah saje..Korang nak nampak muda n fresh kan??Tak payah nak suntik sana sini..nak tepek botox n lain2 benda kat muka tu..TAK PERLU!!Ziela nak kongsi 5 tips simple yang korang boleh ikut untuk nampak gojez...jom riki!

~ wajah cantik n awet muda sentiasa ~
~ wajah Wardina ni, nampak fresh je kan??agak2 semulajadi tak? ~


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Wordless Wednesday #6


~ Really Miss You!! ~


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Tahniah Encik Tunang!!


Vrooomm..vrooomm..

Tahniah Encik Tunang!!
Aik??kenapa nak tahniah???hurm..yela kan sebab beliau telah lulus ujian memandu GDL Kelas E!!

~ wajah beliau yang agak poyo!! ~


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Pelik Si Angelina Jolie


Antara artis paling Ziela minat atas dasar kecantikan beliau adalah Angelina Jolie..Si Angelina ni, walaupun selalu dipuji sebagai seorang yang cantik banget..namun beliau juga sering dikritik hebat kerana sikap peliknya yang entah hape2..



Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Wordless Wednesday #5


~ tertanya-tanya adakah detik ini muncul dalam hidupku??~


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Oh Miss Kimora!!


Korang kenal tak KIMORA LEE SIMMONS??
Laa...takkan tak kenal kot...
Bagi Ziela kan, dia la wanita paling gorgeous!!
Dah la cun melecun + body mantap + kaya raya + sum1 yang berjaya!
Cool kan??



Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Pupel Liyana Mega Giveaway





Selamat Tengahari Semua!!

Today Ziela rase nak JOIN GA saje..hehehe..
Kali nie GA by PUPEL LIYANA



Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Future Doctors Give Away 2012


Good Morning Fellas!!

More GA to come!!
I'm feeling excited to join..How ever dis GA is quite different than others...
Bcoz we're been advised to write it in english..hukhuk..
Really interesting rite??

Heyoo..dun be afraid to JOIN lor...
It's gonna be fun..
So what r u waiting for!!!
Juz Click at the BANNER below..
Hurry up!! Before it last!




Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

First Contest By Ninie : Blog Gua Paling Comel!


Uik2!!....GA yang menarik ney..
Korang nak join tak??
Jum la JOIN reramai jum...




Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Doraemon Punya Cerita


Sebagai pembuka cerita...pekata layan nie dulu...
:103::125::103:


~ ingat kan budak kecik...rupanya orang dewasa yang nyanyi?? ~


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Contest I Love my BFF


Moshi-Moshi

Selamat Siang Ya Ibu2!!

Hari nie rasa nak join Contest I Love my BFF!!
Contest nie dianjurkan oleh NADIA n LYANA..

So if korang berminat nak join..Click je kat nama dorang okey..
So my beautiful n pretty BFF yang paling aku sayang is...drum roll please!!!



Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

THE MOST INTERESTING FACTS ABOUT FOOD



Salam Hari Jumaat...
Seronoknye...dah nak weekend dah :11:

Hari nie aku nak story mory pasal makanan..
:34::46::43::42::38::37::35::41::45:

Tapi bukan la jenis2 makanan kat dunia nie..
Cuma berkenaan fakta2 yang aku jumpe masa tengah sesaja search kat Pakcik Google...
Cam menarik jek untuk aku kongsikan dengan korang...
 



Ngeri kan :face53: besar betol burger dia!!


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^




Segala Yang Tertulis Adalah Hak Milik Nora Aziela