Followers

Saya Sudah 37 Minggu ~

Assalamualaikum ~
Yeay!!
Budak Kecik dah 37 Minggu..
Syukur Alhamdulillah...walaupun si ibu dalam keadaan tak sihat dan ada tekanan darah tinggi..
Si budak kecik dah 37 minggu..
~ Baby on week 37 ~


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Throwback ~ Khemah & Pelamin


Assalamualaikum..

Last time Ziela story mory pasal hantaran pihak perempuan yang tak seberapa tu kan..
So arini Ziela nak story tentang khemah n pelamin ala2 kampung Ziela tu..
Seriously majlis perkahwinan Ziela ni simple n biasa la buat ala2 kampung..

So throwback kali ni pun bergambar jugak..hehe


~ Si penggemar kaler merah..semua nak merah ~


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Anak Adalah Anugerah Allah


MasyaAllah ~  Ini bukanlah satu kisah dongeng tetapi realiti kehidupan yang mana kes membuang, membunuh, menjual dan mendera bayi semakin berleluasa..
malahan Ziela tengok semakin memuncak seperti tiada pasang surutnya bila sentiasa dipaparkan di dada-dada akhbar dan tv..

Seperti kejadian yang baru berlaku baru-baru ini di Serdang..Subhanallah...

~ sumber: Facebook ~


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Throwback ~ Hantaran

Salam
Throwback zaman nikah yang dah lepas..dah hampir 9 bulan nikah dah pun..tak pernah nak update..
haha..hebatkan??
Bila dah tak tersempat nak buat review..maka nye buatla throwback..
So Ziela buat throwback part hantaran dulu..
Tapi layan versi gambar k...

So hantaran 6 berbalas 7 dulang..
Haha..Ziela pun tak sure coz tak ingat..
Hantaran Ziela bagi pun sangat simple..
Ala-ala malas nak buat pun ye jugak..
Maklumla..semua Ziela setelkan sendiri dari A sampai ke Z..
Fuhh...So at last..hantaran pun ala kadar sahaja..
So ini hantaran dari pihak perempuan kepada sang jejaka ~~


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Blog Yang Berhabuk!!

Assalamualaikum
Tersangat la maafnye..rasanye Ziela tak dapat la nak buat review pasal majlis perkahwinan..
Rasanye dah terlalu LAMBAT!!
Kesiankan??
Tah kenapa rasa malas sesangat nak update blog ni..
Maka nye...berhabuk la blog ni ditinggalkan berbulan2 lamanye,,
Terkempam..terbiar dan lusuh di makan usia..cewah..
So apa pun maaf sesangat..sangat dan sangat...
Apa pun Ziela nak cuba untuk rajin2 kan diri meng update blog..
Dan taknak biarkan berhabuk lagiii.....huhu


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^




Segala Yang Tertulis Adalah Hak Milik Nora Aziela