Followers

Lovestory313 1st Giveaway




Today Ziela nak join Giveaway lagi..hehe..
Kali nie GA yang dianjurkan oleh Syieda (nak tau pasal Syieda jemput ke blog beliau..)

Ok..jom tengok syarat dia sekejap!!

1. buat 1 entri mengenai Giveaway ni. bertajuk Lovestory313 1st Giveaway
2. letak banner Giveaway di atas dalam entri anda, dan linkkan ke entri ni.
3. Follow blog syieda . dan kalau rajin LIKE fanpage syieda.
4. tag kawan-kawan yang laen.
5. akhir sekali. letakkan link entri anda di ruangan komen Giveaway ni. link yang betul : http://lovestory313.blogspot.com/2012/02/lovestory313-1st-giveaway.html. BUKAN http://lovestory313.blogspot.com/

Amacam??simple n easy kan??so jom la join!!
Banyak duit kita boleh dapat...klik banner kat atas tu nak tau lebih lanjut ok??

Mangsa Tag Ziela (ngeh..ngeh..)



Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

3 orang berminat cerita nie:

Rafflesia™ said...

selamat tengah hari dear..

tq joint GA syieda ni.. hihihi
goodluck dear! =.=

Eyfa Zalifa said...

thanks tag zalifa ya dear:)gud luck^^,

farhanamasdo said...

hai ziela ;) singgah n follow sini ya . :) dari segmen yang sama . good luck ! do visit me too :)
http://bungajauh.blogspot.com/2012/03/lovestory313-1st-giveaway.html




Segala Yang Tertulis Adalah Hak Milik Nora Aziela