Followers

Contest I Love my BFF


Moshi-Moshi

Selamat Siang Ya Ibu2!!

Hari nie rasa nak join Contest I Love my BFF!!
Contest nie dianjurkan oleh NADIA n LYANA..

So if korang berminat nak join..Click je kat nama dorang okey..
So my beautiful n pretty BFF yang paling aku sayang is...drum roll please!!!







|

|

|

|

|











Aku kenal beliau nie on 2008 after Grad..n jadi minah kilang dulu...
Dia nie sum1 yang special sangat coz dia bukan saja kawan time gembira n suke2 but kawan time aku menangis jugak..
Bukan senang tau nak dapat kawan yang sanggup teman buddy dia ke mana saje walaupun jauh..
Termasuklah time ada masalah tengah2 malam walaupun pukul 3 pagi...
Kita kejut pun dia tetap tak marah..
Sanggup tolong time kita memerlukan...tapi bila time happy2 pun dia tak lupakan kita..betul tak??
Tu baru la nama BFF SEJATI!!

So hargai la satu persahabatan tu...jangan hanya nak jadi kawan time gembira saje ok??

Entry nie aku nak TAG kat:




To Cik Penganjur: Ok tak Entry macam nie ^_^


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

3 orang berminat cerita nie:

e-lyana said...

thanx join sis :)
wish u luck :D

e-lyana said...

BTW, lyana doakan both of u kekal sahabat selama2nya keyh :)

Ziela Ismail said...

@e-lyana

hehehe..thnks dear..n hopefuly i win this contest ^_^




Segala Yang Tertulis Adalah Hak Milik Nora Aziela