Followers

Belt & Wallet Gift Set


Last Saturday Ziela jenjalan ke Jusco Bukit Indah..
Niat di hati tu nak la mencari sikit barang hantaran (walaupun wedding Ziela setaun lagi tuu..)
Biasa la orang excited cam Ziela nie bukan reti nak sabar!!
So penat Ziela pusing dalam Jusco tu mencari Belt + Wallet Gift Set..
Tapi tak banyak pilihan..huhu
Yang Ziela berkenan aritu pun dah takde..sedih betol!
(time aku nak beli takde plak ko nak jual kan! **ayat dalam hati )

~ lebih kurang macam nie la yang Ziela carik..tapi banyak yg tak berkenan!! ~

Gambar : Pakcik Google
Punya la tension Ziela..apa yang Ziela cari tu takde..
At last punye frust tapi dalam pala otak masih pikir nak beli barang untuk hantaran jugak..
So Ziela pergi la masuk Daiso ..carik bakul2 untuk dibuat alas hantaran nant..
Nah amek ko!!10 pcs Ziela beli..huhu
~ lebih kurang macamni la bakul Ziela beli dengan harga RM5 sebiji  ~

Gambar : Pakcik Google
Pada Belt + Wallet Gift Set tu..bulan depan jela aku carik ko ek..
Dah takde hati nak carik lagi..duit pun dah dibuat ke lain dah...
Sabar jelah!!
~ kalo beli yang macam nie untuk hantaran ok tak??hehe ~

Gambar : Pakcik Google


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

0 orang berminat cerita nie:




Segala Yang Tertulis Adalah Hak Milik Nora Aziela