Followers

Tahniah Encik Tunang!!


Vrooomm..vrooomm..

Tahniah Encik Tunang!!
Aik??kenapa nak tahniah???hurm..yela kan sebab beliau telah lulus ujian memandu GDL Kelas E!!

~ wajah beliau yang agak poyo!! ~
Kelas E tu ape???Meh nak bagitau nie..Lesen nie adalah untuk kita bawak lori yang besar2 punye..hehe..(Ziela cuma ada lesen D sahaja..)So untuk yang berminat nak bawah kenderaan berat boleh la ambik lesen nie..Gaji pun besar tau kalau bawak lori nie...Itu lah yang menyebabkan Encik Tunang beriya sangat nak ambik lesen...


GDL KELAS E 

1. Berat Kejur - Kelas Teori 7 Jam / Ujian Teori (42/50)

2. Bersendi - Kelas Teori 7 Jam / Ujian Teori (42/50)
- Latihan Amali Lori Bersendi - 8 jam
- Ujian Amali Lori Bersendi


~ teringat zaman Ziela ambik lesen dulu...pusing sana sini T_T ~
So semalam beliau dah test bersama Encik JPJ..Alhamdulillah lulus...lesen pun dah dapat..so excited lah beliau nak memulakan kerja as driver lori..huhu..Alamatnye memang kena tinggal ajelah Ziela lepas nie..Tapi takpe lah coz beliau cuba menyedapkan hati Ziela dengan mengatakan yang semua beliau buat ni untuk kahwin dengan Ziela jugak..Ceh...yela tu..kahwin pastu nanti asyik la kene tinggal sebab beliau bawak lori jarak jauh..kesian kan??


Tapi tak pelah as long beliau tak tinggalkan Ziela terus sudah la..(mintak jauh la!!Fuh..fuh!)..Tak kisah la sayang oi..janji hati2 la memandu tu..bak kate iklan tu ape??INGATLAH ORANG YANG TERSAYANG...huhu...


~ selalu ingatkan diri n beliau supaya baca doa b4 driving ~
Ape pun TAHNIAH sayang ...Always bagi support kat Encik Tunang walau dalam ape pun keadaan...Harap jodoh kami berpanjangan..AMIN..


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

12 orang berminat cerita nie:

sabry oppa said...

singgah sini bace entry....

blog yg nice sgt n entry yg sgt cool..

oppa follow sini...

jom follow oppa balik...

nice ") nice ") like :) like :)

http://shaberry92.blogspot.com/ ( blog kpop)

http://sabryoppa.blogspot.com/ (personal blog)

nice to meet you...

selamat berblogging...

maju jaye...!!!

cweet pinky said...

(^_^)

~ariFFin~ said...

wab bes nye..lepas ni boleh la g dating bawa lori..hak3..just kidding ya..jangan marah..selamat berjalan

Rina Supian said...

Wow hebat dpt GDL. Niway semoga berkekalan ye. Jemput dtg blog :)

Ziela Ismail said...

@~ariFFin~
Haha..orait gak idea tu..orang tak buat kita buat..ye tak??

Ziela Ismail said...

@Rina Supian
TQ doakan..mudah2an...hehe..

nuyen said...

Hahaha, wah3. Tahniah :)

Ika said...

congrates! :D

Ziela Ismail said...

@nuyen
Haha..TQ dear..

Ziela Ismail said...

@Ika
trimas hehehe..

Pupel Liyana said...

wah besh la ada GDL. tahniah :)

Ziela Ismail said...

@Pupel Liyana
TQ liyana!!hehe




Segala Yang Tertulis Adalah Hak Milik Nora Aziela