Followers

Interview 15/03/2012


Assalamualaikum semua!!
Salam Jumaat...Today last bekerja dalam minggu nie..
Seronok kan??


Okay post Ziela for today adalah berkenaan interview semalam yang Ziela attend.
Jawatan ape???Ala..jawatan biase je dalam gomen..
Pembantu Makmal Gred C4-1
Untuk Kementerian Pelajaran..


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Wordless Wednesday #9


~ episode last malam tadi...best!! ~



Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Real Barbie Doll


Morning!!
Walauweyh..search benda lain..terjumpe budak cun mirip 
BARBIE DOLL..
Comey giler seyh!!

Beliau adalah KotaKoti atau Dakota Rose yang baru berusia 16 tahun..
Sekarang beliau dah popular kat US, China, Japan & Korea
Dek kerana kecomelan beliau dan wajah yang hampir sama dengan patung Barbie!!

Jom tengok tahap kecomelan beliau


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Interview 12/03/2012

Selamat tengah hari!!
Korang dah makan belum??
Today Ziela makan nasi berlauk kan kari sardin..ngeh..ngeh..
Siapa masak??
Ziela masak sendiri la!!
Al-maklum la today kan Ziela ada interview in the morning..
Then masuk ofis tengah hari la..
So ada la masa nak memasak today..


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Waaaa...Tensionye...


Korang...
Ziela tengah tension nie...
Ziela sorang dalam ofis....waaaa..
Tah la..Dari aritu Ziela dah mintak komputer baru..
Now Ziela duk je takde buat pape..
Yela komputer pun takde..
Yang ada pun takde lesen katenye..
So tak boleh nak dipakai kat ofis baru..
Kesian betul la Ziela..
Cam pelik je duk sorang2 kat ofis nie..
Meja sebijik je..sian sey..
Ziela takde camera la nak snap n show..
Kalo tengok keadaan Ziela mesti nak tergelak..
huhu...



##Mood: Giler2 sedih!!



Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Wordless Wednesday #8


~ aku confius location aku dalam ofis nie..nak duk mane nie???? ~


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Awek Merajuk?? Macamane Nie!!





Haiya..awek merajuk ke??


Biasa la..semua pasangan akan alami masalah nie..
Dah jadi asam garam orang ber'couple' kot..
Either merajuk nak dapatkan perhatian or betul2 kecik hati..
Korang kena la tangani ia dengan bijak..


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Waaa..Ada Dalam List La!!


Ziela saja2 je belek2 semua contest n GA yang Ziela dah join tu..
Tup..tup..sedang Ziela semak nama kat entry nie ..
Ada plak tu nama Ziela!!
Waa..terkejut den..

Tak aspect pun nama on the list..huhu




So Thanks la sangat kat baby kak Zarina kita nie Alisha coz cabut name Ziela masuk dalam list..
Memang best la pick my lucky number 147..hehe..

~ hatiku berbunga2 ~





Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Ryn's Wedding


Hello..hello..hello..
Selamat Pagi engkorang!!

Pagi nie hujan lebat gila kat tempat Ziela nie..huhu
Okay, Sabtu lepas Ziela ada attend one of my classmate wedding kat Mersing..
Alamak aii...jauh nye!!
Nasib la baik bukan Ziela yang kena drive!!
Pape pun thanks kat Nod coz kasi Ziela tumpang kete kamoo..
Hehe..

Untuk my beautiful n hensem frenz..
Ryn & Toy..
Congrate kat korang...
Beribu tahniah coz jejak kan jugak kaki ke alam berumah tangga..hehe
Ziela nie tah bile lah kan..huhu
(Cam best je tengok orang kawin nie)

~ picture tak berapa jelas..sorry ek.. ~


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Daiso Japan



Korang pernah dengar Daiso Japan tak??
Yang mana duk kat area bandar maybe tau la kot..
Kalau nak tau, ni la kedai favret Ziela..
Nak tau sebab ape??


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Inteview Lagi???


Hurm..semalam mak cakap Ziela dapat surat URUSAN SERI PADUKA BAGINDA..
Ziela terkejut la..bajet mesti pasal Ziela tak bayar hutang PTPK..
huhu..
(memang dah tertunggak 3 bulan pun..)
Rasa cuak pun dah menyelubungi diri..




Terima Kasih Kerana Membaca ^_^




Segala Yang Tertulis Adalah Hak Milik Nora Aziela