Followers

Menghitung Hari...

 
 
Salam Isnin...
 
Ziela sedang menghitung hari....
Nak kahwin ke??
Eh tak le...yang nak kawen tu akak Ziela..
Pada yang kenal Cik Zarina Ismail, boleh la datang attend wedding dia 
03rd June nanti ye...di jemput hadir ^_^
 
Okay..berbalik pada menghitung hari tadi...
Hari apa yang Ziela hitungkan tu....
Erm...apa ek??
Hehe...Sebenarnya Ziela tengah menghitung hari nak lapor diri..
Ala..untuk jawatan Pembantu Makmal tu..
Di bawah Kementerian Pelajaran Malaysia...
 
 
Jantung Ziela berdebar2 nak tau penempatan kat mana..
Harap2 sekitar bandar Pontian jela..
Kalau jauh..menangis la Ziela!!
 
Ziela lapor diri 30hb nie kat M Suite Hotel Johor Bahru...
Wah...tido hotel la den gamaknye...
 
 
Pape pun...alhamdulillah..
Penantian Ziela selama nie membuahkan hasil..
Penat sangat Ziela menunggu saat-saat nak menjadi penjawat awam nie..
Syukur Tuhan makbulkan doa Ziela...
 
 


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Orang Dewasa Kena Penyakit Tangan, Kaki dan Mulut..???

 
 Salam Jumaat semua...
 
Bila tengok tajuk "besar" kat atas nun...
Mesti korang tertanya2 kan??
Bukan apa just Ziela pelik je..
2 of our staff boleh terkena plak penyakit nie..
(dah disahkan oleh doktor)
Menurut kata mereka..doktor pun pelik macamana dorang boleh kena nie??
Pelik kan??
 
 
So today pun ada 2 orang lagi tak datang keje..
Kata nye demam...
Wallahua'lam..
Tunggu je la ape plak citer dari dorang kan...


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Wordless Wednesday #9

 
 
~ menenangkan gundah gulana di jiwa....bila surat nak sampai nie!!~
 


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Alhamdulillah..Syukur....

 
 
Syukur Alhamdulillah...
Akhirnya keputusan yang Ziela tunggu selama ni, keluar jugak..
Dan keputusan tu tak mengecewakan Ziela..
Itu yang paling penting...
 


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Aiya...Badan Makin Naik!!!

 
 
Alamak!! Masalah besar nie...
Berat Ziela makin naik!!
Huhu...
 
Hari2 bile Ziela tengok kat cermin...alamak nape makin naik nie??
 


 


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Subhanallah...Kat Mana Dia??

 
 
Subhanallah...hati Ziela tak keruan hari ni...
Ke mana la tunang Ziela pergi...
Semalam ada mogok besaran kat Port Klang..
Hasrul baru lagi dalam bidang nie..
Ziela tau niat dia cuma nak mencari rezki...
Jadi dia takkan campur mogok2 macam nie..
Entah kenapa driver lain pecahkan cermin lori dia...
Kalau cuma pecahkan takpela..
Semua barang diorang ambik..
Handphone, wallet....
Habis Hasrul nak balik Seremban macamane??
Ziela tak tau dia pakai telefon siapa call Ziela..
Dalam masa beberapa minit je Ziela dapat bercakap dengan dia..
Kenapa la kejam sangat manusia sekarang...
Fikir kan marah...mengamuk...
Tapi jangan la datang kan kesusahan pada orang lain...
 Dengan sehelai sepinggang..Ziela tak tau macamana keadaan Hasrul sekarang..
Tiap masa Ziela berdoa Allah lindungi tunang Ziela daripada segala musibah buruk...
Mungkin Ziela akan teruskan solat hajat Ziela sehingga Hasrul selamat kembali 
ke pangkuan keluarganya..
 
**pada manusia yang mengambil barang Hasrul semalam...korang pikir la kalo bende nie jadi pada korang..


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^




Segala Yang Tertulis Adalah Hak Milik Nora Aziela