Followers

Tak Larat!!

 
 
Gedik sangat kan!!
 
Apa tah yang tak larat nye...
Huhu..
Today adalah hari pertama Ziela berpuasa ganti!!
Muahaha..
Macam budak2 la puasa pun tak larat..
Adess..
 
Nak kate ari panas??hujan tu sepanjang hari..
Nak kata tak sahur??
Sahur last minit..
Haiya...
Perut manja sangat nie...
 
Ziela masih lagi di ofis sedang menghabiskan kerja2 tertunggak.
Sedang menanti saat nak bernuka jugee...ngee!!
 Terpaksa la berbuka dengan Nestum yang sempat 
Ziela grab kat Econsave tadi..

** teringat masakan mak kat umah...sedey!!

Nak tau more tentang PUASA ke??Nak tau kebaikan puasa??

Visit SINI!!


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Away To Kluang

 
Selamat Pagi..
Today pagi2 lagi Ziela dah kena bangun walaupun cuti..
Ngantuknye!!
Yela today nak kena bergerak ke Kluang..
Dengan tujuan tuk babysit anak abang Ziela..
Lagi pun saje nak spend masa..
Maklum la cuti 3 ari Ziela tak tau nak buat ape..
Dari habis kan cuti dengan aktiviti tido Ziela tu,
lebih baik jenjalan kat cinie kan..
 
Hurm..apa yang menarik kat Kluang ye??
 
** hati teringat kat Abang -- kucing kesayangan Ziela
 
 


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

5 Cara Memenangi Hati Si Dia

 
 Si Dia buat dono je dengan kehadiran korang??
Alamak!!
Macamana nak pikat Dia nie???
Nak kena masak ke??
Nak kena beli macam2 untuk Dia ke??
Or nak kena tackle hati mak Dia dulu??
Hmm...takyah ler nak susah sangat..
Cer korang follow cara simple as Ziela list kat bawah nie..
Try praktikkan ok!!
 


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Internet Oh Internet

 
 
Fuyooo..lame gile Ziela tak update entry...
Yela, sejak 2 menjak internet kat opis nie kene block..
Sedey gile gue..
 
 
Nie pun tak tau ape angin tetiba ada lak connection kan..
Huhu..
 
So...ape story Ziela??
Ziela takde pape menarik pun nak share..
Keadaan kerja Ziela pun semakin bz.. 
Umpama lebah membawa madu hari2 ke sarang beliau.. 
Last Thursday Encik Tunang balik pun tak terlayan Ziela..
Lagipun dye balik pun tak bagitau pape..
So Ziela lak bz keje belambak kat opis..terpaksa la jugak keje..
So sian la kat Encik Tunang melepak sengsorang kat umah tu..
Melayan kerenah mak n kucing2 Ziela kat rumah nun..
 
Hujung minggu nie lak, Ziela jadi babysitter..
Hehehe..helping my bro tuk jage anak dye..
So cuti ujung minggu nan 3 hari tu Ziela akan habis kan di Kluang..
Bz la nampak gayanye...membantu menguruskan anak beliau..
 Takpela..lagipun ilang rase boring Ziela yang tiap minggu melepak kat rumah..
 
Itu saje Ziela nak story kali nie..hahaha
Takde idea ley...
Jumpa lagi okay!!
 

 
 


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^




Segala Yang Tertulis Adalah Hak Milik Nora Aziela