Followers

Maharaja Lawak Mega

Waa...OSBON menang ley...congrate kat dorang yang wat lawak yang best teramat!!Sorang dapat RM175000 tu...walauweyh..tak sangka kan Os dari driver teksi buleh dapat duit camtu..hope dorang kekal la sebagai team coz nampak serasi bile berlawak bersama...ape2 pun sekalung tahniah...buat BOBOI..korang mmg the best..(sebab aku suke BOBOI..huhu)..korang wat aku pecah perot malam tadi...hehehe...congrate gak for BOBOI!!


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Salam Jumaat Terakhir 2011...

Salam Jumaat terakhir 2011!!Harap panjang umor dan jumpe lagi taun depan...dan moga segala ape yang kita lakukan pada hari ini dan hari2 mendatang akan mendapat keberkatan dan pelindungan dari Allah SWT ~AMIN~


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Bercerai beberapa minit lepas kahwin pada 11.11.2011??

DHAKA – Seorang lelaki Bangladesh yang berkahwin pada 11.11.2011 pada pukul 11.11 pagi akhirnya bercerai dengan isterinya beberapa minit selepas majlis perkahwinan mereka berlangsung.


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Kita Insan Biasa - Jay Jay Feat Dayang Intan -^MalayMTV! -^Live Surround...


Kalo hayati lirik lagu ni, syahdu sungguh...betul la ape org cakap usia dan pengalaman banyak mengajar kita..ape pun sebagai manusia, kita wajib bersyukur kerana setiap kesilapan lalu kita telah diberi peluang untuk betulkan kembali..must remember..selalu bersyukur!!


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

What Life Is All About

Since I was young, aku dididik hidup dalam keluarga sederhana..nak bermewah2?Jangan harap la..walau macamane pun sejak aku kecik2, geng2 sepermainan slalu jeles ngn aku..maklum la, anak bongsu..so mainan aku mestilah banyak..n umah aku la port tuk bermain..hehe..sebenarnya bukan aku nak bercerita tentang zaman kanak2 aku..but aku rasa macam nak bercerita tentang sikap manusia yang slalu mempunyai rasa hasad dengki, nak berlumba2, menunjuk2 n sikap2 buruk yang lain..kenapa jadi macam tu ek?hmm..dat's all what life is all about..orang kadang2 tak suka tengok orang lain senang..dalam hati mesti tersimpan perasaan dengki yang menebal.."kenapa orang sayang dia? tapi tak sayang aku? aku mesti buat sumting tuk jatuhkan dia.." what the hell? they suppose to think positive..jadi kan tu satu semangat tuk tingkatkan diri..bukan nak kondem orang..



Kenapa aku tulis macam ni? Al kisah terjadi kat ofis aku..aku terima email dari GM aku..dia kata, "I've heard from other peopledat u dun wan to do the new jobscope dat they handover to u..." hurm? ada meh aku cakap cenggitu?? Sapa la insan durjana yang cakap camtu kat GM aku..hish!! so maka terpaksa la aku memberi penjelasan yang sewajarnye dari A sampai la Z...menyusahkan betul!! harap dia berseronok la bila buat macam tu kat aku..rasa meluat n nak muntah tengok orang spesis macam nie...bertaubat la wey...


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Hari Pertunangan

Pada blog aku yang lame, aku dah penah post dah pasal ni..hari pertunangan aku pada 04/06/2011 dengan Hasrul Erwan Amran..aku re-post balik sebab pada aku nie la hari yang special dalam idup aku..






Sekarang aku cume perlu menanti saat aku diijabkabulkan dan menjadi isteri yang sah kepada Mr Hasrul saja...hope sangat yang jodoh kami berpanjangan...AMIN


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Jalan-jalan Gi Melaka..

On 26th December, aku join budak2 nie gi jalan Melaka..antara yang gi adalah Idzreen, Qma, Dana, GG & Afit...best wooo!! happening giler kat Melaka time Christmas aritu!!tapi kesian la cz tak banyak place yang kitorang gi..tak sempat..huhu...pape pun tu la kenangan terindah untuk ujung taun 2011 nie...


Disebabkan kes gaji lambat masuk pastu aku n Idzreen lak ade kenduri kawen nak kene attend, maka pada 25hb tu terpaksa la kitorang gerak petang...sampai sane pun dah malam..huhu...nak mencarik hotel je dah macam orang giler terpusing2...penat gile..huhu...



~ wajah GG yang focus dalam misi mencari hotel ~


At last dapat jugak Guest House yang tak seberapa nak mewah la..n agak scary jugak...nie kire status berani mati la nie..main redah je..huhu..malam tu kitorang gi pusing2 area Kota A-Famosa..dataran pahlawan, n gi tengok2 barang kat bandar hilir...penat gile!!balik je dari pusing2 tu..bape kali kitorang singgah melandingkan bontot akibat penat berjalan..huhu...



~ A-Famosa at nite..looks scary kan?? ~

Pada hari esok nye, dalam pukul 11am kitorang dah check-out n gi mengisi perot dengan roti canai kat Restoran Madinah..leh la tahan makan kat citu..then, round2 Melaka naik kete..paling aku ralat bile tak dapat nak g Jonker Street..huhu...sian betol takde parking..akhirnye, kitorang parking berdekatan MP, then decide tuk menapak tuk pegi berjalan sekitar bandar Melaka...












Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Majalah Fevret

Tah kenapa sejak bertunang nie,aku terminat la plak nak buat koleksi Pesona Pengantin...dari majalah nie la banyak bagi aku idea tuk persiapan tunang aku dulu...


 ~ keluaran bulan January (front cover Fasha Sandha) ~

Sebenarnye koleksi Pesona Pengantin aku nie baru 4 keluaran kot...tak la banyak pun coz aku suke tgk cover depan dulu before membeli (bace cerita2 yang ada dalam setiap keluaran)..kalo agak2 cam tak menarik, aku rase tak berminat lak nak membeli (apatah lagi nak membace yang kat dalam).

 ~ Gubahan hantaran yang menarik minat aku ~

~ tips2 yang agak bermanfaat utk orang yang bajet ciput cam aku..hehe ~

Banyak tips yang aku dapat dari majalah nie..lagi pun gambar2 pelamin, makeup & baju pun agak menarik minat aku jugak la...utk wedding aku akan datang, aku pasti akan merujuk dari sini jugak nanti selain dari iklan2 photographer, wedding planner yang boleh aku timbang tara sekiranya aku nak amek dorang tuk majlis aku nanti..........


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

Salam

Assalamualaikum...


Sebenarnya terpaksa padam blog yang lame tu..tak tau la kenapa ade masalah plak..maybe sebab dah lame sangat tak update kot..huhu..aku nie bukan tau sangat nak ber'blog'..maklum la terlalu sibuk n takde masa nak belajar cara2 nak buat blog macam orang lain..pape pun tak salah nak mencuba kan???



Pape pun aku buat nie juz for fun je..saje nak bercerita pasal diri sendiri je..takde kene mengena dgn orang lain pun...so harap2 blog aku kali nie bertahan lame la hendak nye..huhu (avoid sikap malas aku nak update blog sendiri)


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^




Segala Yang Tertulis Adalah Hak Milik Nora Aziela