Followers

Daiso Japan



Korang pernah dengar Daiso Japan tak??
Yang mana duk kat area bandar maybe tau la kot..
Kalau nak tau, ni la kedai favret Ziela..
Nak tau sebab ape??
Sebab setiap 1 barang dalam kedai nie berharga RM5..hehe..
So nie la port tumpuan Ziela nak cari barang kereta, rumah, dapur, present..
(alamak!!kantoi bagi barang murah..hahaha)

Barang2 kat dalam kedai nie pun good quality what..
Mr Tunang pun siap beli barang kereta kat situ pastu jual balik..
(Cis..pandai dia nak berniaga tu..)

So Daiso paling dekat dengan rumah Ziela mestila kat Jusco Bukit Indah..
Ngeh..ngeh..memang selalu la nampak muka Ziela kat sane pun..

So last week pun Ziela gi jenjalan gak kat sane..
Nak tau Ziela beli ape??
Jeng..jeng...


~ beli bakul je sebenarnye..tapi banyak!!!10pcs tuu.. ~
Orait..korang teringin nak riki2 ke???
Below Ziela dah list kan location antara Daiso yang ada kat Malaysia nie..

Daiso outlet at JUSCO Taman Maluri.
JUSCO Taman Maluri Shopping Center
Jalan Jejaka, Taman Maluri, Cheras, 55100. Kuala Lumpur

Daiso Japan
1F-07 & 08,North
Queensbay Mall

Daiso Sungei Wang Plaza
Jalan Bukit Bintang 
KL

Daiso Harbour Place, Klang.
Address-Lot G.02&G.03,Ground Floor,Habour Place Mall.

Daiso The Curve
2nd Floor
Jalan PJU 7/3, Mutiara Damansara,
Petaling Jaya
Selangor

Daiso IOI Mall
Second Floor, IOI Mall, Batu 9,
Bandar Puchong Jaya
47170 Puchong
Selangor

Daiso 1 UTAMA
LG Floor, One Utama
Bandar Utama City Centre Bandar Utama,
47800 Petaling Jaya

Daiso Sunway Pyramid
Sunway Pyramid Shopping Mall,
No 3 Jalan PJS 11/15, Bandar Sunway,
46150 Petaling Jaya

Daiso MAHKOTA PARADE MELAKA
Lot F19, First Floor,
Mahkota Parade,
No.1, Jalan Merdeka,
75000 Melaka.

Daiso JUSCO AEON MELAKA
LOT-S33 . NO.2 Jalan Legenda,
Taman 1 Legenda, 75400, Melaka. 

Daiso 1 Borneo Hypermall
LG Floor beside Osim,1 Borneo Hypermall,
Kota Kinabalu, Sabah.

Daiso Palm Square
7th Floor
CPS Tower Centre Point Sabah
No.1 Jalan Centre
Kota Kinabalu, Sabah. 

Daiso AEON Bukit Indah
No 8, Jalan Indah 15/2
Bukit Indah,
81200 Johor Bahru, Johor.

Tak rugi tau membeli belah kat sinie..
Yang penting murah....


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

6 orang berminat cerita nie:

9n0L4 said...

wahhhhhhhhhh. mcm best aje. pantai timur takde ke? huhu.

http://khalilahaoki.blogspot.com/ said...

cuba beli Charcoal mask and buat review about this kat youtube.. mmg berkesan..kat Daiso jgak :)

Afiqah Nabilah said...

Kat SARAWAK takde plak.. :(

Ziela Ismail said...

@9n0L4
hehe..belum sampai sane lagi kot..

Ziela Ismail said...

@http://khalilahaoki.blogspot.com/
alamak..utk kosmetik lum berani la nak cube...

Ziela Ismail said...

@Afiqah Nabilah
alahai...mungkin tak lame lagi kot..sabah pun dah ade kan..




Segala Yang Tertulis Adalah Hak Milik Nora Aziela