Followers

Jalan-jalan Gi Melaka..

On 26th December, aku join budak2 nie gi jalan Melaka..antara yang gi adalah Idzreen, Qma, Dana, GG & Afit...best wooo!! happening giler kat Melaka time Christmas aritu!!tapi kesian la cz tak banyak place yang kitorang gi..tak sempat..huhu...pape pun tu la kenangan terindah untuk ujung taun 2011 nie...


Disebabkan kes gaji lambat masuk pastu aku n Idzreen lak ade kenduri kawen nak kene attend, maka pada 25hb tu terpaksa la kitorang gerak petang...sampai sane pun dah malam..huhu...nak mencarik hotel je dah macam orang giler terpusing2...penat gile..huhu...



~ wajah GG yang focus dalam misi mencari hotel ~


At last dapat jugak Guest House yang tak seberapa nak mewah la..n agak scary jugak...nie kire status berani mati la nie..main redah je..huhu..malam tu kitorang gi pusing2 area Kota A-Famosa..dataran pahlawan, n gi tengok2 barang kat bandar hilir...penat gile!!balik je dari pusing2 tu..bape kali kitorang singgah melandingkan bontot akibat penat berjalan..huhu...



~ A-Famosa at nite..looks scary kan?? ~

Pada hari esok nye, dalam pukul 11am kitorang dah check-out n gi mengisi perot dengan roti canai kat Restoran Madinah..leh la tahan makan kat citu..then, round2 Melaka naik kete..paling aku ralat bile tak dapat nak g Jonker Street..huhu...sian betol takde parking..akhirnye, kitorang parking berdekatan MP, then decide tuk menapak tuk pegi berjalan sekitar bandar Melaka...












Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

0 orang berminat cerita nie:




Segala Yang Tertulis Adalah Hak Milik Nora Aziela