Followers

Throwback ~ Khemah & Pelamin


Assalamualaikum..

Last time Ziela story mory pasal hantaran pihak perempuan yang tak seberapa tu kan..
So arini Ziela nak story tentang khemah n pelamin ala2 kampung Ziela tu..
Seriously majlis perkahwinan Ziela ni simple n biasa la buat ala2 kampung..

So throwback kali ni pun bergambar jugak..hehe


~ Si penggemar kaler merah..semua nak merah ~



~ meja ni asalnye dah susun baik2..at last jadi macam ni ==" ~

~ Hm..macam banyak sangat kaler merah kan?? ~

~ Ziela pilih kerusi tinggi..haha..sebab taknak nampak sesangat kegemukkan itew..~
Alhamdulillah..masa majlis tak hujan...sampai la ke petang..syukur..
Majlis pun meriah..dengan sedara mara..sahabat handai yang datang..
Ziela ucapkan banyak2 terima kasih atas kehadiran semua :)

Ok..the end ~

Nanti sambung lagi ye...
Tata ~~


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

0 orang berminat cerita nie:




Segala Yang Tertulis Adalah Hak Milik Nora Aziela