Followers

Throwback ~ Hantaran

Salam
Throwback zaman nikah yang dah lepas..dah hampir 9 bulan nikah dah pun..tak pernah nak update..
haha..hebatkan??
Bila dah tak tersempat nak buat review..maka nye buatla throwback..
So Ziela buat throwback part hantaran dulu..
Tapi layan versi gambar k...

So hantaran 6 berbalas 7 dulang..
Haha..Ziela pun tak sure coz tak ingat..
Hantaran Ziela bagi pun sangat simple..
Ala-ala malas nak buat pun ye jugak..
Maklumla..semua Ziela setelkan sendiri dari A sampai ke Z..
Fuhh...So at last..hantaran pun ala kadar sahaja..
So ini hantaran dari pihak perempuan kepada sang jejaka ~~


~ Facial Cleanser - Ziela tengok masih lagi abang simpan..Dia tak pakai pun..Tak pandai katenye ==" ~

~ Kasut - Pakai raya haritu..punya lah ganas..belakang dah koyak...ish.. ~

~ Belt + Purse - Yang ni Ziela tak tau mana..tak nampak pun di pakainye ~

~ Seluar dah di pakai..Baju belum lagi...hehe ~

~ Yang ni paling laju dia pakai..sedap bau woo..Ziela suka sangat!!~

~ Al-Quran ni Ziela beli dah lama..mase nak tunang dulu..Alhamdulillah masih dalam simpanan ~

~ Yang ni penambahan oleh kakak Ziela...Orang dah tolong buatkan..terima je la kan.hehe ~
So..Itu sahajalah gambarnye..
Dan itu sahajalah yang ada..hehe
Simple giler..giler punye simple kan??

Jadinye...next time kita throwback yang lain pulak ok??

Daaa...!!


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

0 orang berminat cerita nie:




Segala Yang Tertulis Adalah Hak Milik Nora Aziela