Followers

Orang Dewasa Kena Penyakit Tangan, Kaki dan Mulut..???

 
 Salam Jumaat semua...
 
Bila tengok tajuk "besar" kat atas nun...
Mesti korang tertanya2 kan??
Bukan apa just Ziela pelik je..
2 of our staff boleh terkena plak penyakit nie..
(dah disahkan oleh doktor)
Menurut kata mereka..doktor pun pelik macamana dorang boleh kena nie??
Pelik kan??
 
 
So today pun ada 2 orang lagi tak datang keje..
Kata nye demam...
Wallahua'lam..
Tunggu je la ape plak citer dari dorang kan...
 
Becoz of dat, 1 ofis nie dorang cuci bersih2..
Lantai di mop...semua meja + barang2 atas meja dorang lap dengan dettol..
Adoi mak...poning kepalo den bau dettol nie...haish!!
Apa nak buat...dorang kata kebersihan mesti dijaga kalo nak elak dari berjangkit!
Ziela ye kan jela..hehe..
 
So if nak tau lebih lanjut boleh la refer kat blog Dr. Azwan...
Beliau ada story lebih detail mengenai sakit Tangan, Kaki dan Mulut nie...
Credit to Dr Azwan ^_^


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

4 orang berminat cerita nie:

Syuhada Nasya said...

penyakit tu kat mane2 je ada kan .. huhuu

my eyes for shine said...

ni demam campak ka? bole berjangkit right?

Ziela Ismail said...

@my eyes for shine

dorang cakap foot n mouth disease...bukan campak...hurm..tah ler...

AMNA said...

Salam. Jom join GA kami.. ^_^

http://cerita-amna.blogspot.com/2012/04/birthday-giveaway_27.html




Segala Yang Tertulis Adalah Hak Milik Nora Aziela