Followers

Yeay... Cuti!!


Uik...uik...Today dah Friday ke???

Berkobar2 rase nye..maklum la...ari ni last keje...Esok dah cuti dah...
Walauweyh..seronok nye rase di hati ku...lagi plak my lalink nak balik pulak tu...
(tersenyum sendiri nak lepaskan rindu....^_^)

Erm ape plan cuti raya cina nie???tah la...with my lalink beside me...tak jadi hal kot..
Panjang la langkah aku nampaknye nanti...hehe...
Pape pun tomorrow dah janji ngn Ms Hidayah nak teman dia jenjalan kat Jusco...
erm..nak bawak En Hasrul sekali ke??huhu...
Mesti la kot..bising lak mulut mamat tu nanti..huhu

Then on Sunday ingat nak merayap ke Kota Tinggi...
Rase ngidam lak nak mandi pantai...
Tapi......
Bile tengok cuaca (tengok kat BumbleBEE aku pun tau..) macam tak elok je..
haiiiiiiiiiiii...
musim hujan dah tiba lagi ke??
huhu...bila la kan aku dapat mandi pantai..
Pastu nak gi mane ek????5 ari tu cuti...

Harap2 tak sia-sia la company aku bagi cuti 5 ari tu kan...huhu


Anyway...Wish to All Chinese Community a Happy Chinese New Year
Gong Xi Fa Cai!!


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

2 orang berminat cerita nie:

ieyfa syifa said...

Selamat bercuti. Hee :)

aRa ❤ aFiq™ said...

wah sonok dia na cuti.. hehe




Segala Yang Tertulis Adalah Hak Milik Nora Aziela