Followers

Saya Cinta Awak Sampai Bila2!!


Since 21st Jan aku spent masa wit my Mr Tunang sampai la Dia tinggalkan aku semula semalam petang (mood: JADI RINDU KEMBALI!!) Tapi tak banyak tempat kitorang gi pun...jz banyak spent masa berdua kat rumah...layan DVD + tengok TV..huhu..tak kesah la..janji aku boleh tatap muka dia puas2!!
Dia cakap "Lepas nie...dah susah la papa nak balik cinie coz papa nak tukar keje dah...driving lorry..." alamak!!dah jarang balik JB ke??pasnie nampak gaya cam aku je nak kene gi jumpe dia??
Tapi takpe la..as long dia bersungguh nak mencari duit tuk wedding kitorang..aku masih boleh consider lagi...
Janji on year 2013 aku jadi milik Mu buat selamanya!!

~ masa lepak kat Danga Bay ~
Hurm..bila la nak sampai detik tu kan??aku masih gak terus menanti saatnya..
FI, bukan mudah nak get married..banyak sangat cabaran nye...ape pun aku tetap sabar n setia saat tu tiba...
N bukan senang bercinta jarak jauh macam aku nie...TRUST adalah elemen paling penting yang aku dah tanam dalam diri aku...
Jika kita mencintai seseorang, kita akan sentiasa mendoakannya walaupun dia tidak berada di sisi kita.
Apa pun yang terjadi..Dia adalah insan yang paling aku CINTA..dah banyak yang KAMI tempuh bersama...

Harap doakan JODOH kami berpanjangan...AMIN

Saya Cinta kan Awak Sampai Bila2 Hasrul Erwan bin Amran!!


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

0 orang berminat cerita nie:




Segala Yang Tertulis Adalah Hak Milik Nora Aziela