Followers

Terasa Annoying Lah Plak!!


Peh...rase annoying lah plak...
nie berkenaan kes aku vs kastam r...salah ke if aku komplen mengenai attitude korang??aku  pun berhak..aku rase aku customer korang kot..
my job is juz to prepare a paperwork then submit kat korang..
n ur job is to semak all my paperwork..if ade mistake, inform jela..
aku tak kesah kalo nak kene datang pun..even aku lagi suke...sebab aku leh outstation..
but boleh tak jangan buat perangai yang menjengkelkan aku??
tiap kali datang aku nak kena provide makanan tuk korang ke??
peh...tak boleh blah la!!







aku penah tanya pada pihak management company aku berkenaan kena provide makan each time datang...aku plak kene marah..aisey BOS!!bukan saye suke2 mintak tak...kastam yang mintak...
2 ari lepas aku ade atend meeting ngn bos pada encik kastam yg mintak aku makanan tu..bos dia ok kot..siap mintak maaf dengan aku atas attitude anak buah dia yang macam hampesss...aku cakap "kalo dah TUAN cakap macam tu...takpela saya terima maaf  TUAN.."
Kenape la attitude ko tak same macam tuan ko ek??
(mara betul nampak..)

Agaknye lepas tu dia kena basuh kot ngan tuan dia...tu yang menyebabkan dia serang aku balik...(due to one of my click ade komplen kat menara kastam..)Angin satu badan...call aku suro datang sebab ada urusan keje..aku jawab jela company tak approve aku utk outing...so what??
Tindakan berani aku as atas nasihat kawan2 semua....aku ignore saje...
Lantak la nak jadi ape pun..

Lantak ko la labu...sampai bila ko nak macam tu..ko dah Haji kot...hurm...harap2 bawak2 la berubah ye...tak elok burokkan name Jabatan ko sendiri...



Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

1 orang berminat cerita nie:

Ratu Lissa said...

rasanya tak salah komplen attitude ;)




Segala Yang Tertulis Adalah Hak Milik Nora Aziela