Followers

Nur Hanis Zahra kerap menangis


Assalamualaikum

Nur Hanis Zahra kerap menangis..
Yess..dia selalu menangis..
Pada awalnya Ziela ingat baby dalam pantang memang macam tu..
Tapi until umur dia 2 bulan..dia masih jugak menangis..

Dah macam usaha Ziela dan suami lakukan..
Baik berubat hospital (sebab hidung dia pun ada lendir..)
Sampai la berubat secara kampung..
Tapi tetap sama..
Hai la..
Sampai bingung kami suami isteri..


Akhirnya atas nasihat daripada orang2 tua..
Panggilan Zahra di tukar..
Syukur sangat sebab kami letak nama dia panjang2..hehe
Jadi ada pilihan untuk letak nama panggilan..
Dari Zahra kami panggil Hanis..

Then..segalanya berubah..
Hanis dah mula kurang menangis..kurang meragam..
Lendir dalam hidung pun mulai hilang...
Rasa syukur sangat2..

Hm..penting jugak pemilihan nama..
Dengan nama Hanis jadi kekuatan buat dirinya..
Ziela pun tak pasti kenapa..

Nur Hanis Zahra ~ Cahaya, Berani, Bunga



Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

0 orang berminat cerita nie:




Segala Yang Tertulis Adalah Hak Milik Nora Aziela