Followers

Internet Oh Internet

 
 
Fuyooo..lame gile Ziela tak update entry...
Yela, sejak 2 menjak internet kat opis nie kene block..
Sedey gile gue..
 
 
Nie pun tak tau ape angin tetiba ada lak connection kan..
Huhu..
 
So...ape story Ziela??
Ziela takde pape menarik pun nak share..
Keadaan kerja Ziela pun semakin bz.. 
Umpama lebah membawa madu hari2 ke sarang beliau.. 
Last Thursday Encik Tunang balik pun tak terlayan Ziela..
Lagipun dye balik pun tak bagitau pape..
So Ziela lak bz keje belambak kat opis..terpaksa la jugak keje..
So sian la kat Encik Tunang melepak sengsorang kat umah tu..
Melayan kerenah mak n kucing2 Ziela kat rumah nun..
 
Hujung minggu nie lak, Ziela jadi babysitter..
Hehehe..helping my bro tuk jage anak dye..
So cuti ujung minggu nan 3 hari tu Ziela akan habis kan di Kluang..
Bz la nampak gayanye...membantu menguruskan anak beliau..
 Takpela..lagipun ilang rase boring Ziela yang tiap minggu melepak kat rumah..
 
Itu saje Ziela nak story kali nie..hahaha
Takde idea ley...
Jumpa lagi okay!!
 

 
 


Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

1 orang berminat cerita nie:

Putry said...

putry done folow putry.. folow me back kay

www.putryain.com




Segala Yang Tertulis Adalah Hak Milik Nora Aziela