Followers

Boring Ler!! Ape Nak Buat Nie???



Mornink.............(nada yang lemah longlai..)
Alamak aii...tak dinafikan kekadang life nie rasa boringkan??
Aku pun..
Walaupun aku dah ada Mr Tunang..Tapi Si Dia jauh..
Macamana nak berkepit..Waaa...Ape nak buat ek??
Ada idea tak cara2 nak buat kehidupan seharian aku happening je tiap hari??
Adess...Bila tengok schedule harian je dah macam semak!!
Bz n un-happening..huhu..


6.00 am ✿ Bermula lah hariku..bangun tido » mandi » solat » sidai baju » bersiap2 nak pergi keje..

7.15 am ✿ Bertolak dari rumah (driving) ke tempat kerja..

8.00 am ✿ Masuk ofis & bermula lah kehidupan as a kerani cabuk..

7.30 pm ✿ End of my working life..driving pulang ke rumah..

8.00 pm ✿  Mandi » solat maghrib + isyak makan malam..

9.00 pm ✿ Cuci baju » mengemas dapur + living room..

10.30 pm ✿ Update blog @ sms/gayut with Mr Tunang @ reading..

11.30 pm ✿  Ready say Good Night to the world!!

See??Boringkan??hurm..tah ler..tak tau apa nak di "add on" lagi untuk mencantikkan 
schedule harian aku..
Tu la orang cakap wanita bekerjaya nie bz bebenor hidup dia..huhu..
Tu pun nasib la ada yang nak..kuikui..
Kesian kat Mr Tunang yang selalu jadi mangsa bila aku selalu ignore dia..
Sorry la cayang...Ape nak buat dah nasib badan..(dialog pendekar bujang lapok..hehe)




Terima Kasih Kerana Membaca ^_^

2 orang berminat cerita nie:

nur chahaya abadiey said...

salam singgh n follow kamo..thankz singgh blog nur..biasalarh life ni kdg2 heppy kdg2 bosan..so buat larh apa2 yg boleh mndtgkn manfaat utk kta..contohnya..bca artikel2 yg bleh tmbh ilmu..kan best :)

Ziela Ismail said...

@nur chahaya abadiey

erm huhu..tau takpe..thanks for advice...




Segala Yang Tertulis Adalah Hak Milik Nora Aziela